• Clara Kron

Fantastiska serier om äkta människor.


Titel: Utopi #4

Chefsredaktör: Fabian Göranson

Förlag: Kolik Förlag

Utgivningsår: 2011

Sidantal: 128

Betyg: 4/5

Recensions-ex: Nej

Nu börjar jag komma ikapp, skall snart få ge mig på det helt nya nummret. Men först måste ju denna recenseras. I detta nummer, #4, var Äkta människor det stora temat. Med fokus på SVT’s storsatsning med samma namn hade serieskapare fått göra serier. TV-serien har jag inte tittat på, av den enkla anledningen tidsbrist, men jag blir sannerligen sugen. Den långa intervjun med TV-seriens skapare gav verkligen mer smak, och nu är serien avslutad och man kan se den i dess helhet på svt.se fram till 17 april.

Det jag gillade allra mest i detta nummer var Sara Bergmark Elfgren och Karl Johanssons reklam sidor för Hubotar, fruktansvärt underhållande. Men hela tidningen håller som vanligt hög standard och gör mig inte det minsta besviken.

#kolik #utopi

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla