top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Fantastiska fakta.

God jul och god fortsättning allesammans! Jag hade en strålande jul och fortsätter att ha ett strålande jullov. Höjdpunkten, som vanligt på julafton var såklart Karl Bertil Jonsson. Och julmaten, all den jag lagat i flera veckor var precis så god som jag hade hoppats. Även om matkoman inte är att längta tillbaka till. Självklart var även julklapparna till belåtenhet, även om jag inte fick några balettskor, förstår inte varför ingen tror att jag skulle bli en strålande ballerina mer än mig. Men jag fick en hel hop med böcker så jag tänkte visa dem. Men lite pö om pö för att inte visa allt fantastiskt på en gång.


Först och främst, den efterlängtade Alienologi, snart är min samling komplett. Jag älskar dessa böcker, flikar och hudprover och brev och allt man kan önska i en bok med fabricerad fakta.


Och så dessa två, mor och bästa vännen har uppenbarligen snappat upp att jag uppskattar imaginära faktaböcker.  The Zombie Combat Manual kom verkligen lägligt för dagen innan julafton utbröt en hätsk diskussion om vilket svärd som bäst lämpar sig i närstrid med en zombie, (jag propsade för sabeln), och i denna finns bland annat ett strålande avsnitt om hur många zombier specifika vapen klarar av att döda, och vad det kräver av zombiejagaren. Fantastiskt eller hur! Boken är redan bästa vän med min Zombie Survival Guide och de chillar tillsammans i hyllan för fullt.

Sist för idag är den underbara Raising Unicorns, självklart vill jag, precis som ni med antar jag, ha en hel farm med enhörningar och nu har jag alla tips och trix för att göra detta så pass framgångsrikt som möjligt. Såklart kommer jag recensera dessa utgående när jag haft tid att sätta mig ned att läsa dem mer än fem minuter här och där. Men tills dess får ni, tyvärr, nöja er med dessa små smakprov.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page