top of page
  • Skribentens bildClara Kron

För den zombieska nörden inom dig.

Jag har helt snöat in mig på zombier just nu och vill egentligen att alla mina saker skall ha zombieanknytning, därför tänkte jag, inspirerad av Schizo-Cookie’s trevliga julklappstips, tipsa om ännu några zombierelaterade saker, som egentligen borde ses som förnödenheter i varje hem. Som vanligt, klicka på bilderna för länk till köpställe.


När man läst sin Zombie survival guide och Zombie combat manual från pärm till pärm kan det vara en mycket god idé att testa sina nyvunna kunskaper i denna Zombie Survival Aptitude Test och se till att man verkligen har koll.


För den som billar både zombier och Star Trek är denna poster ett måste.


Att komplettera sina kunskaper med denna Love book – the do’s, don’ts, and it depends of undead dating kanske inte känns lika aktuellt som slaktningstekniker, men det skadar aldrig att vara påläst.


När är den stundande apokalypsen väl är över oss är det viktigt att vara fylld av energi för att överleva, det givna valet för en extra boost är såklart Zombie survival energy drink.


Ett Zombie survival kit känns också i det nödvändigaste laget.


Att bunkra upp på mackor med två års livslängd är inte alls en dum idé, dessa finns i smakerna Pepperoni och Honey, BBQ, Beef.


Och sist men inte minst är ingens bokhylla komplett utan en field manual.

#zombiesurvivalguide

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page