• Clara Kron

Födelsedagsönskningar!

Önskelista27

Om lite mer än två veckor fyller jag år. Den 3 maj närmare bestämt. Jag önskar mig egentligen ingenting jättemycket, förutom icke-materiella saker som jag hoppasväntarochlängtar på, men jag gjorde en önskelista ändå. Det hör ju som till.

1. Jag vill ha en rulle fint tapet att göra fondvägg/sänggavel av – kanske någon från Rifle Paper vore något. 2. En kaffemugg med Frida Kahlo på av Ingela P. Arrehnius känns som ett måste för promenader i solen. 3. Jakten på första utgåvan av Tove Janssons alla Muminböcker fortsätter, och längtan efter Wildwood av Colin Maloy och Carson Ellis växer sig starkare. 4. Jag hade tänkt göra ett herbarium i år, men i största allmänhet känns utflykter och expeditioner på sin plats och då vore ju denna Small adventures journal perfekt. 5. Somriga och våriga vardagskläder lyser med sin frånvaro i min garderob, denna duvblå kjol skulle kunna få fylla lite av tomrummet. 6. En kompaktare vinylspelare vore verkligen en dröm, så är ljudet bra på denna blommiga skulle den ju vara en dröm. 7. Älskar ju smink och denna highlighter-rouge-bronzer-palett från Estée Lauder ser ju ut som något en Disneyprinsessa skulle kunna ha. Då vill jag också.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla