top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Ett hjärtligt enkät med smak av lingon.

Lingonhjärta bjuder dagen till ära på ett måndagsenkät och givetvis vill jag vara med, enkäter är ju varje bokbloggares svaghet.

Vad läser du just nu?

Just nu läser jag Den statistiska sannolikheten av kärlek vid första ögonkastet av Jennifer Smith och jag försöker hålla mig från att börja på andra innan den är slut, men jag har så himla många bra på tur så det är svårt.

Vilken bok upptar dina tankar mest nu?

Jag vet faktiskt inte. Otroligt svår fråga för jag har inte tänkt på det så. Harry Potter böckerna refererar min hjärna till varje dag sedan jag läste dem. Just nu sitter jag dock och tänker en del på Den otroliga historien om det jättestora päronet som jag fick genom Booked, jag funderar på om den har några likheter med James och jättepersikan eller om det är något helt nytt och tänker på hur stor och tjusig boken var och herregud vad synd att den inte ligger högre upp på läslistan!

Vilken bok ser du fram emot mest att läsa just nu?

Oj svårt, har som sagt många bra på lager. Men Klappa händer små av Dan Rhodes, som jag ganska nyss fick hem, skall bli jättespännande att läsa för jag älskade hans Skeppsbrott som jag läste för flera år sedan. Humoristen av Tomas Kindenberg fick jag också hem som rec-ex och jag råkade tjuvläsa första texten och älskade direkt, men den får snällt vänta på sin tur tyvärr.

Vilken utgivning är du mest peppad på just nu?

Jag är väldigt spänd på De dödas strand av Carrie Ryan, älskade, älskade del ett! Och snart kommer ju The Golden Lilydel två i Bloodlines av Richelle Mead ut också! Råpepp!

Och sist men inte minst! Vilken bok blir ditt nästa inköp?

Idag impulsköpte jag, efter noga övervägande över frukosten i och för sig, men paniken växte och tänk om de hann byta bok?, Helena av Josephine Angelini och Fruset blod av Richelle Mead från Fenix förlag, fastän jag inte alls har råd, för jag vill ha alla deras Urban fantasy, antagligen blir det billigare om jag prenumererar men det kan jag inte få mig själv till att acceptera. Nästa bok borde bli de nästa i deras serie eller The golden lily om inget impulsköp kommer före.

Ungefär så ligger det litterära landet just nu!

#carrieryan #jennifersmith #richellemead #urbanfantasy

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page