top of page
  • Skribentens bildClara Kron

En torsdagslista

Denna lista läste jag först hos Sandra, sen hos Sara, och eftersom det är januari och noll inspiration vill väl jag också göra lista.

Vad har du för bakgrundsbild på hemskärmen?

Denna braiga, en skärmdump från när jag senast kollade på Trollkarlen från Oz. Blir glad varje gång jag öppnar mobilen. Perfekt färgschema.

Du är tvingad att tatuera något i svanken, vad gör du?

Jag håller mig egentligen till vänster arm för tatueringar just nu, men kan absolut tänka mig denna fantastiska John Bauer illustration i svanken. Det är prinsessan Tuvstarr som rider iväg på skogens konung.

En grej jag skulle vilja lära mig:

Jag vill börja göra mönster efter Lotta Kühlhorns-princip. Skall lista ut vem som lånat boken av mig och sätta igång!

En bild från mitt vardagsrum:

Från häromdagen när det både var städat och soligt. Tänkte visa hela lägenheten nogare snart, men tills dess tänkte jag att vi säger hej till Johanna och Lotta som jag fick av pappa i julklapp! De vakar över vardagsrummet!

Vilken är den godaste grönsaken?

Potatispotatispotatis. Är typ som Håkan i Sune. Så skiter i att det egentligen är en rotfrukt. Men måste jag ändra är jag frälst i all sorts kål och broccoli också. MMM!

Ett vackert bokomslag:

Håller på att gå igenom alla vår- och sommarkataloger och ville gärna välja ett nytt omslag. Fastnade mycket för omslaget till Julia Wickholms debut Olivia för alltid, gjort av Milena Huhta.

En grej som stör mig i vardagen:

Folk som går för långsamt och folk som ställer sig och UMGÅS i bredd i gångvägar. Höll på att bli galen på helgens garagesale. Undan männskor! Och när mobilen dör, såklart.

När kysste du någon senast?

Fick mycket miss-träffande kyssar av både Karoline och Ida förra onsdagen, som synes här 🙂

En grej jag borde ta tag i:

Konstfacks arbetsprover. De är på gång. Men de är ju så många. Erik och jag listade ut att vi måste ha två i veckan klara i denna takt. Hua.

Ett musiktips?

Klassisk men nysläppt indiepop från Raketklubben, Nånting är fel. Snart släpper de mer musik, och jag är mycket taggad!

En bild från mitt kök:

Även i köket var det sol och städat den där dagen!

Hur går man inte ner sig fullständigt i midvintern?

Mycket häng med kompisar, ses och gör alla tråkiga saker ihop, som betala räkningar och maila. Hitta en favorit YouTubeare att börja följa, Amanda och jag håller oss till Royalty Soaps. Skaffa en handarbetshobby där en ser framsteg, t.ex. försöker jag lära mig sticka vantar och de blir ju tydligt längre, antar att börja intressera sig för odling ger samma effekt. Ta tupplurar. Se om Barnmorskorna i East End ofta. Embracea att en nu får ha många fina kläder på sig på en gång.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page