top of page
  • Skribentens bildClara Kron

En nyligen hemflyttad bokhög.

Jag tänkte att det skulle handla så mycket som möjligt om böcker den här veckan med tanke på att det är Bokmässevecka. Tyvärr kommer jag inte åka i år, men det går ju att hylla böcker även på hemmaplan så jag ska göra mitt bästa. Så, nu ska vi titta på en bunt böcker som fått följa med mig hem den senaste tiden.


Barbro Lindgren/Eva ErikssonDen lille fursten. Sara OhlssonIngen normal står i regnet och sjunger. Sara Dixon/Gösta Sandell – Snigeljakt i Hallwylska palatset. Anna ÅhlundDu, bara. Astrid LindgrenVet du vad? Barbro Lindgren/Eva LindströmNu leker vi den fula ankungen. Lotta Olsson/Benjamin ChaudVärlden på vinden. Nina UlmajaABC å allt om D. Toon Tellegen/Marc BoutavantÄr du ARG nu? Eva LindströmOj, en polis. Tove JanssonMumin 3. Ludwig BemelmansMadeline. Matilda RutaNinna och sjukhusfåglarna. Beatrice AlemagnaVad är ett barn? Lucy LetherlandAtlas för äventyrare.

Nästan genomgående loppisfynd, tro det eller ej! Några rec-ex och Atlas för äventyrare fick jag i present av min kompis Julia, så fint! Men jag tycker det är fantastiskt att en kan hitta så fina, och så pass nya, böcker för nästan inga pengar alls på loppis. Nina Ulmajas ABC har jag velat ha i flera, flera år men inte tagit mig för att köpa så att hitta den för tio kronor kändes som ett under.

Här kan ni se Nina Ulmaja berätta om boken, och den är verkligen kanonfin.

Det råder väl egentligen ingen brist på böcker att läsa hemma hos mig, men det känns alltid betryggande att ha fler fina att läsa.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page