top of page
  • Skribentens bildClara Kron

En måndag på Paul’s.

I går när mörkret föll och arbetsdagen var slut befann jag mig här, mitt på Hötorget. Jag skulle träffa Karoline på Paul’s, som ligger i Haymarket Hotellet.

Jag väntade i foajén då jag hade lyckats låsa min mobil för kan tydligen inte min egen simkod. Mitt emot Paul’s ligger Gretas, där det serveras frukost hela dagen.

Överlag är hela hotellet hur fint som helst, det ser ut som något ur en Wes Andersson-film. Det enda tråkiga med att PUB byggdes om till ett hotell är väl att ingen gjorde en Mr Selfridge-aktig tv-serie om varuhuset som öppnade innan 1900-talet ens började.

Om jag får önska mig orimliga saker vill jag ha denna taklampa. Vore jag bättre på glas- och el-DIY skulle en kunna göra en liknande själv dock. Ganska ofta på loppis ser en gamla burkar med liknande diamantrutor, tror det har varit honung i dem? Inte lika bulliga i sin form, men fin nog.

Karoline var som vanligt som socker och matchade dessutom väggarna. Vi kom fram till massor av bra, och förutom att ses som vi vanligtvis gör, en eller ett par gånger i veckan i alla fall, bestämde vi oss för att ses en gång i månaden för att bara prata om bloggande, smida planer och peppa. Det var för övrigt så vi träffades, genom blogg.

Jag lyckades ta en så pass suddig bild på mig själv att jag var tvungen att visa, och skämmas. Men som skymtas så matchade även jag.

Efter en (dyr) öl och massa planer var det dags att skiljas åt, vinka hejdå till Gretas genom fönstret och skynda hem genom vinterkylan. En bra måndag helt klart.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page