top of page
  • Skribentens bildClara Kron

En junidag.


En lördag för några veckor sedan kilade jag över till mitt nya stammishak, järnaffären 365, och hyrde en borrhammare. Dagen innan hade min storebror Aron och jag försökt borra upp mina nya hyllor med en simpel slagborr, men den bet inte på mina väggar inte.


Jag började med att bulla upp med ordentlig frukost klockan nio. Vi hade ett Everest att ta oss an på kort tid. Observera brödhållaren. Älskar att få användning av onödiga saker.


Men hyllorna kom upp på ett kick. Jag var tyvärr till noll hjälp. Kunde ha min penna i hängselbyxorna och hålla i saker som bäst. Aron var en klippa av muskler och längd. Noggrann är han också, mätte och vattenpassade på ett sak jag aldrig skulle ha gjort. Men sen fick jag börja packa upp mina 56 kassar med böcker. HUVALIGEN! Jag hade dessutom bjudit över lite vänner för att det var enda helgen på länge både Ida, Kajsa och Aron var hemma i Stockholm samtidigt. Så stressen var stor, redan 14 skulle folk komma.


Jag kände mig som ett vrak. Svettig, hålögd, osminkad och jättestressad.


Men alla böcker kom upp! Ingen ordning på en enda titel eller skiva, men plats fick dem.


Jag slängde mig i duschen, öste på massa smink och en festlig klänning och gav mig själv en sangria.


Sen kom det folk. Elena hittade snabbt Hitta Hugo-böckerna och Kajsa övervakade.

Kajsa höll fortet på golvet och har världens drömmigaste hår.


Jag vet inte vad Ida har så roligt åt, men stackars Julia ser i alla fall förfärad ut.


Vi avslutade kvällen med att gå och dansa på Trädgården och morgonen efter gjorde jag en slush av en överbliven vattenmelon och päronsoda.

Jag börjar få ordning på lägenheten nu också, böckerna är äntligen sorterade tillexempel. Så tänkte visa ordentligare snart!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page