• Clara Kron

En avspänd beställning.


Jag insåg igår kväll att jag hade missat att köpa en av kursböckerna till fantasykursen, en av de viktigaste till och med, den enda faktaboken vi verkligen måste köpa. Hoppsan. Och efter gediget googlande och pustande och stönande och irritation visade det sig att den var slut på adlibris, på bokus, på bokia, inte fanns på tradera, inte fanns på bokbörsen och inte heller fanns på antikvariat.net. På amazon kostade den flera hundra mer än det svenska priset, lika så på bookdepository och skulle med största sannolikhet inte hinna fram innan tisdag då jag behövde den. Men tillsist beställde jag den nästan från amazon ändå, då den inte heller verkade finnas på mina bibliotek. Nästan, om jag inte hade varit för lat och inte orkat hämta kortet på nedervåningen och tänkt att det får vänta tills imorgon. Idag fanns den på adlibris igen, till min stora lycka. Hur firar jag? Genom att göra två separata beställningar och förhandsbeställa J.K. Rowlings nya i den andra.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla