top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Ellen Dellen Du von Essen


Extremely loud and incredibly close av Jonathan Safran Foer, en fantastisk, fantastisk bok som jag talat om förut. Nu taggar jag bara för att få se filmen och mina förväntningar är skyhöga.

En försvunnen värld av Sir Arthur Conan Doyle, han skrev ju inte bara Holmes böcker och denna är om en expedition till Afrika där dinosaurier påträffas om jag inte fått något om bakfoten, alltså har jag inte läst den ännu.

En förlorad värld av Evelyn Waugh, läst början av, sett början av serien och sett hela filmen. Det är dags att det kommer en dag vigd helt åt denna dag, jag tänker mig att den borde läsas medan man åker i en eka med spetsparaply eller på en picknick filt i en park.

En studie i rött också av Sir Arthur Conan Doyle, den allra första Sherlock boken och ett mästerverk på alla sätt och vis.

En kyrkogård för galningar av min för alltid like älskade Ray Bradbury, denne har jag dock inte läst ännu, jag spar ju på hans böcker, en per år tänker jag. Men jag kan inte tänka mig att jag blir besviken.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page