top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Detta min vän, är inte slutet, det här är bara början.


Cover_485.5x212_Meningen-med-hela-skiten6

Under bokmässan blev det inte så värst många inköp för mig faktiskt. Jag köpte Pettson får julbesök för att få denne signerad, Agaton Öman var nämligen slut, men jag visar i ett senare inlägg. En poster med ett Säkert-citat från Teg Publishing, som jag också kan visa sedan för det verkar inte finnas att köpa längre? Och sedan blev det bara tre böcker till, Det sällsamma fallet Benjamin Buttom från Novellix, Jiroekonomi, också från Novellix, älskar de där små gulliga böckerna, samt Meningen med hela skiten av Nina Åkerström. Egentligen var det den bara jag ville köpa, men Volante och Novellix delade monter och jag blev slugt lurad att köpa de små också, inte för att jag klagar.

Tanken var också att jag skulle köpa Stina Hjelms menskopp men den var slut när jag kom förbi. Jag behärskade mig även så pass att jag inte köpte Lilla Berlin 2 eller Game of thrones 3 fastän jag i efterhand verkligen inte förstår varför jag lät bli. Men eftersom Adlibris delade ut kuponger med 20% rabatt på mässan passade jag dock på att göra en mindre bokbeställning häromdagen.


2015-appointment-wall-calendar-11

Hur gör ni, använder ni både vägg- och bokkalender? Och hittade ni något fantastiskt på bokmässan som jag helt missade?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page