top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Det börjar bli dags för önskelistor.

Snart dags för jul igen, och så också julklappar. Här är vad jag önskar mig just nu. Och jag vräker på med allt möjligt för i helgen börjar jag flytta, för första gången ska jag bo helt själv och då behöver man ju doningar. (Och förbannar att man redan har 6,5 fulla bokhyllor, men men.) Klicka på bilderna för länkar!Båda dessa fantastiska tavlor, varför knussla när det är en önskelista menar jag? Helst ovanför sänggaveln.


Denna urtjusiga stol att ha vid sminkbordet eller sådär ni vet. I bästa Grease-råsa!


Och en vinylhylla/tidningsbord och allmänt fiffig grej att ha bredvid sofforna.


Alice i Underlandet te för en kanna och kopp i ett!


Fiffiga att göra listor, en för varje dag, sjukt praktiskt för en slarver som jag!


Tjusigt tjusiga sugrör i papp. Till lemonad och så ni vet.


Rödluvan läppglans!


Snobben varm choklad i olika smaker, mest för gäster för jag håller mig till oboy, men festligt ändå!


Sailor Moon boxen med de första sex mangorna.


Vintrig vit vargpäls pläd!


Påslakan med rådjur på, det måste man ju faktiskt önska sig. Men sedan får det nog räcka för nu, lite önskningar bör sparas till december i alla fall.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page