top of page
 • Skribentens bildClara Kron

Denna vecka som komma skall.


Jag hade tänkt att göra en veckoplanering, som jag har sett att många andra, icke bokbloggande bloggar har, för att hålla koll på vad jag skall ta mig an denna, nästan sommarloviga, vecka.

 1. Idag skall jag baka bullar, stora och mjuka och fyllda med vanilj.

 2. Jag skall också åka på loppis och hoppas att jag hittar fler böcker än igår då det bara blev en som fick följa med hem.

 3. Och så skall jag skriva klart erratalistan och skicka den till min opponent, och rätta min uppsats och skicka in den.

 4. Jag skall också göra mitt allra bästa för att läsa klart Monstrets dotter och recensera den, men tänker jag realistiskt blir den nog inte färdigläst förrän imorgon.

 5. Jag skall verkligen städa på mitt rum, inte bara plocka undan saker utan också sortera ut saker och göra i ordning och kanske tvätta fönster och organisera skrivborden. När detta blir vet jag inte, men kanske imorgon?

 6. Och garderoben, som visserligen är i skick på det vis att den består enbart av vikta, rena kläder, men saker och ting ligger inte riktigt där de ska, den behöver sorteras och rensas ur.

 7. Jag måste hitta en strålande present till Stefan som fyller år på fredag men det är svårt då han inte önskar sig något och de riktigt bra presenterna har han redan fått.

 8. Jag skall jobba länge och hårt både torsdag, lördag och söndag och bör därför ha matlådor klara till detta, snabbmat går icke för sig.

 9. Jag måste fortsätta göra mig av med alla böcker som bara dräller nu, på golven står högar, men vart ska de egentligen ta vägen?

 10. Jag skall också ligga ute i solen en hel massa, men just nu är det tyvärr grått och dassigt. Men ligga på den där filten och dricka den där saften och läsa böcker, som jag tjatat om hur länge som helst nu, skall banne mig bli av.

 11. Kanske, kanske plockar jag fram den där boxen om hur man skriver en bok på 30 dagar? Den har legat i hyllan länge nu, men det kanske är dags.

 12. I övrigt tänker jag verkligen bara ha det bra, stöka i köket, umgås i solen och läsa riktigt mycket bra.

Nu skall jag gå ned, jag hör att Julia har vaknat och jag tänker äta lunch med henne. Vad skall ni ha för er denna vecka?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page