top of page
  • Skribentens bildClara Kron

”Den sanna historien om de fördärvade.”


templar-vampyrologi

För ett par veckor sedan recenserade jag boken Illusionologi och bestämde mig då för att framåt prata om alla de Ologi-böcker jag har i min ägo. Inte regelrätta recensioner eftersom det var ett tag sedan jag läste de olika böckerna men lite tankar om dem i alla fall. Och med tanke på att Vampyrologi är med på årets bokrea tänkte jag att den passar bra på att vara först ut.

Böckerna är alltid förtjusande vackra, det kan man räkna med direkt, men denna är nästan ännu tjusigare än vanligt, kanske för att den utspelar sig under en tidsepok som verkligen tilltalar mig. Denna bok, precis som de andra, blandar fakta med en sidohistoria, i detta fall är den dessutom väldigt spännande, jag vill inte riktigt jämföra med de andra men det är klart en av de bättre sådana.


vampireologyinside

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page