• Clara Kron

Den magnifika födelsedagstävlingen!


Hurra! Hurra! Hurra! För att fira ett helt år av bloggande tänkte jag ställa till med tävling! Som pris utlovar jag här med ett Postens paket storlek L sprängfyllt med hemliga överraskningar, allting roligt jag bara kan komma på att stoppa i men givetvis kommer det vara till viss del bokrelaterat. En av anledningen till att jag vill att innehållet skall vara hemligt är att om vinnaren råkar vara en bloggare, så jag kan plugga in mig på personen, så vill jag fylla det med det som passar verkligen den vinnaren!

Så här går tävlingen till:

Först och främst måste du bo i Sverige för att kunna delta, eller ha en släkting eller så i Sverige som jag kan skicka priset till. Du behöver däremot inte ha varken blogg eller twitter för att delta, det förbättrar bara dina chanser för att vinna!

Sedan skall du skriva en kommentar på detta inlägg och då får du en lott. Detta kan du bara göra en gång.

Skriver du om och länkar till denna tävling på din egen blogg, kommentera detta inlägg och länka till inlägget på din blogg och du får en till lott.

Skriver du om och länkar till denna tävling på din twitter, kommentera detta inlägg och länka till ditt tweet och du får en till lott.

Du kan alltså samla ihop tre lotter. Tävlingen pågår till nästa fredag. Alltså den 6 april, långfredagen. Klockan 15.00 stängs tävlingen och då skriver jag ut allas lotter och drar en vinnare. Någon gång efter 15.00 tillkännages vinnaren här på bloggen!

May the odds be ever in your favor!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla