top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Dagarna som gått i kläder.

Jag tänkte att eftersom det är fredag, en ganska ytlig dag, så kunde jag bjuda på en bunt dagens outfits som jag burit de senaste dagarna.

img_1566-1

I tisdags var det som allmänt känt Internationella kvinnodagen och jag hade på mig min vettiga ”Support your local girl gang”-tisha. Enda rätta.

Olika varianter av detta har varit jobbuniform det senaste, hängelbyxorna är det skönaste som finns, och stickade tröjor är och förblir en last. Håret i en knopp och det är business as usual.

En annan dag längtade jag till Hogwarts och kompenserade med denna tröja. Både den och girl gang-tishan är förresten härifrån.

f5b1014c-b0fc-447a-b274-1d8d74fa2d46
img_1596

Och i söndags längtade jag efter vår och tog på mig discobyxor och spetsblus för att göra dagen lite soligare och lite roligare.

img_1599

Och idag såg jag ut så här när jag stod och väntade på bussen. Solen flödade över Bondegatan och det kändes som om allt vänder nu.

Nu är det inte långt kvar till helg igen! Jag känner lite febrig och förkyld, men tog mig till jobbet ändå. Helgen får nog spenderas med Gilmore Girls dock. Har ni några roliga planer?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page