top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Da Capo-onsdag; Svindlande Höjder.

Idag är det dags för en av de mest hjärtskärande böckerna genom tiderna, Svindlande Höjder av Emily Brontë. Fullständigt fantastisk bok på alla sätt och vis. Borde egentligen vara obligatorisk att läsa. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag kommer alltid att vara team Heathcliff och tror att jag skulle ha en onaturlig förälskelse för karln om han personifierade sig i min närhet helt plötsligt. Catherine vill jag ofta örfila men det gör mig ingenting, för det är så makalöst bra ändå. Stämningen är ljuv och suggestiv på samma vis och jag kan läsa om den hur många gånger som helst. Läs den nu om du av någon outgrundlig anledning inte redan gjort det.

Den finns i en uppsjö utgåvor att få tag i nu för tiden men här är några av de finaste enligt mig, klicka på bilden för att komma till adlibris länken.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page