• Clara Kron

Da Capo-onsdag: My Name Is Memory.


Precis som många av er andra som är i min ålder läste jag, och älskade, Systrar i Jeans när den kom ut. Sedan dess har författarinnan Ann Brashares även skrivit en ny serie, Pilträdens systrar, som jag inte har läst men om jag inte förstått det fel utspelar det sig i samma stad som Systrar i jeans men med yngre karaktärer. En femte Systrar i jeans kom ut 2011 också och oavsett om förlaget översätter den eller inte blir jag väl tvungen att läsa den på grund av nostalgi. Men detta skall inte handla om hennes olika systrar serier utan en helt fristående bok från 2011 den med. Nämligen My Name Is Memory. Det var en av de sista böckerna jag läste innan jag började bokblogga så den lyckades inte knipa någon recension. Den är väldigt spännande och romantisk och givetvis med övernaturliga inslag vilket Ann klarar galant trots tidigare vanliga verkligheter i sina böcker. Helt klart läsvärd!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla