• Clara Kron

Crash course tips i skräck och har jag glömt någon blogg?


Lingonhjärta talar om att hon vill införa en tradition om att ha högläsning av skräck kring juletid och jag tycker det låter som en ypperlig idé! Personligen är jag av det slag att jag älskar skräckfilmer men räds fortfarande skräcklitteratur men nu hade jag tänkt bättra mig, därför ber jag om era allra bästa tips på skräcklitteratur. Jag har läst Coraline, Svenska kulter och Dracula, i största allmänhet blir jag inte så jätterädd för zombie eller vampyrlitteratur utan söker snarare klassisk skräck om man kan kalla det så, men kanske inte King i första hand. Vad måste jag läsa?

Och som ni kanske ser har jag pillat med widgets och länkar i natt (följ mig gärna på bloglovin), och jag undrar om ni på rak arm vet någon blogg jag har missat? Annars kommer jag säkerligen på dem efter hand och fyller på.

#coraline #dracula #widgets #zombie

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla