top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Bilder att minnas.

Jag har fullt på mobilen och tänkte att jag skulle visa massa bortglömda bilder därifrån. Först ut, screenshots och bilder tagna för att minnas saker.


Denna fina dödsannons hittade jag i en bok på loppis. Älskar att se vad folk väljer för verser.


Följer flera Harry Potter-textbaserade konton på Insta, där folk fnular eller skriver fanfic, som denna, så himla rolig.


img_2064

Här kom något roligt i sekvens, först hade jag printscreenat när en kunde ansöka om ambassadörsskapet (och en snygg bok) samt mailet där pressen fick reda på att jag blivit. Var ju tvungen att visa mamma.


Mer Harry Potter-mind fucks.


Hjärtskärande Malmsten-lyrik i en nyare dödsannons.


Dessa böcker var jag tvungen att spara för att hitta igen, det är Classics unfolded, alltså klassiker i en utvikbar pamflett, och mycket snyggt illustrerade. Än så länge finns William Shakespeares Romeo and Juliet, Jane Austens Pride and prejudice, Lewis Carrolls Alice’s adventures in Wonderland och Frances Hodgson Burnetts The Secret Garden. För ca 65 kr stycket kan en beställa dem, alla fyra är på väg hem till mig i detta nu.


En annan bok som såg så himla magisk och härlig ut att den behövde sparas.


Denna galet snygga normbrytande poster för den nosk-samiske festivalen Márkomeannu som vad jag fattar det inte är en queerfestival men ändå använder sig av denna briljans, så bra gjort!


En fin dedikation ur en bok jag har glömt.


En välbekant känsla illustrerad av Sarah Scribbles.


En Wadersten som jag tyckte var fin.


Världens finaste champagneflaskeillustration och en bra påminnelse om att en illustration inte behöver vara exakt perfekt.


Ännu en bok som jag vill läsa, denna kom just på svenska också. Sorgen bär fjäderdräkt av Max Porter.


Vill ha typ allt från detta kommande H&M-sammarbete, men främst byxorna :O


En video för att minnas hur en kan fläta lussebullar sen. Se hele här.


Och Idus förlag har en skrivtävling för alla under 18 där de får berätta om sina erfarenheter av att komma till Sverige, viktigt och bra, så delade i skrivgruppen jag är med i på Facebook.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page