top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Bäst just nu.

Jag tappade min mobil i vatten i lördags så den gick sönder, men trots det har veckan faktiskt fin på alla sätt och vis, jag tänkte att vi kunde ta en titt på highlightsen.

Låt:


Amanda Bergmans band Amason har gjort en cover på 80-tals klassikern I want to know what love is. Så bra.

Bild:

13551538_648092785342651_1721179117_n
13651755_592322194283108_391052709_n

Två från i lördags, först picnick i Vitan med min storebror Aron och bål, och många andra såklart, och sen bild på mig och Julia när vi var på Trädgården samma kväll.

Tidsfördriv:


Jag kunde inte hålla mig längre igår utan laddade ner Pokémon Go som en amerikansk användare, och sen var jag ute i två timmar i går kväll och det är SÅ ROLIGT ATT JAG DÖR! Älskar älskar älskar detta. På väg till jobbet levlade jag precis upp till level 5 så när jag slutar ska jag få pröva på att gå till ett gym och träna mina Pokémons <3 Kombinerar detta med Zombies Run för övrigt, mycket roligt!

Bok:

Fick hem Modernistas nyutgåvor av Maria Gripes Glasblåsarns barn och Pappa Pellerins dotter i måndags och de är hur fina som helst och jag ser verkligen fram emot att få läsa dem.

Serie:

dBEzxLUpJxo6W5y8idw9FMK1MNC

Jag matade mig igenom Marcella nyss, främst för att jag är så förtjust i Anna Freil. Och den var kanske lite väl realism för min smak, men absolut välspelad, komplex och med representation av ett rasblandat par (finns det ett bättre ord för det som jag inte lyckas hitta trots allmighty google?) där paret visserligen har problem, men inte på grund av det.

Vad har ni haft för er på sista tiden?

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page