• Clara Kron

Att stjäla eller att inte stjäla.


Denna ljuvliga måndag ägnar jag så smått åt vår städning och strukturering, viker tvätt, sätter in i pärmar, renbäddar och sådant där ni vet. Iklädd denna fantastiska t-shirt (bortse gärna från spegelvändheten, hittade inte mobilen i röran och fick nöja mig med webkameran), den är inte min. Den är i min ägo för tillfället men jag äger den inte. Den tillhör min granne (före detta stora kärlek, väldigt nära vän, partner in crime osv.), härom veckan gick jag raka vägen hem till honom efter jobbet och sedan skulle vi gå ut och dricka öl och jag orkade inte gå hem och byta om innan så jag fick låna denna. Nu kommer vi till det luriga, tycker ni att jag måste lämna tillbaka den? Eller kan jag vara så pass oförskämd att jag väntar tills han ber om att få tillbaka den (tar tillbaka den med våld)? Till saken hör, nåja, att han 1, aldrig använder den, 2, får så mycket mat han vill av mig, 3, skall få hjälp med att sy 700 00o (typ) meter gardiner av mig imorgon, 4, den ser antagligen bättre ut på mig. Så vad säger ni, stjäla eller inte stjäla?

#partnerincrime #tshirt

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla