top of page
  • Skribentens bildClara Kron

And the band keeps on playing.

Det fortsätter ju som ändå, livet. Men idag är jag överjordiskt trött och efter ett kort pass på jobbet beslutade jag mig för att stanna hemma ikväll. De trevliga planer jag har för kvällen är att än en gång se på High Fidelity.


Jag älskar nästan alla John Cusack filmer, även de riktigt, riktigt dåliga, men orkar inte ta in The Raven ännu så en klassiker får det bli.

Annars skall jag som bäst bestämma vilken bok min hemtenta ska behandla och sedan läsa den riktigt ordentligt. Howl’s moving castle ligger bäst till just nu.Och så ska jag försöka hålla mig från att inte kolla på nästa avsnitt av Sailor Moon då jag dyrt och heligt fått lova att se alla med Kalle.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page