top of page
  • Skribentens bildClara Kron

All things must pass.

Det har varit några dagar av gråt i halsen och mycket kaffedrickande och liggande i högar, vän på vän som ett jenga-spel. Men jag antar att det är så man tar sig igenom saker. Men allt annat rullar vidare och pågår vare sig man vill det eller inte. Och i dessa ensamma stunder som nu, utan varken kaffe eller vänner, har jag spelat monotona dataspel och tänkt på annat. Men det har inte räckt. Så jag tänkte prova att blogga, något lite mer kreativt. Innan ni läser vidare vill jag passa på att slå ett slag för George Harrisons skiva All things must pass, så att rubriken inte verkar helt i onödan. Titelspåret är fantastiskt och skivan funkar bevisligen, av mig personligen bevisat, lika bra att skriva uppsats till som att ha mitt i sorgen.

Nåväl. Igår måste det ha varit, när jag äntligen tog mig till brevlådan, väntade tre avi:er och det var bara att snörvlande ta sig till mina utlämningsställen. Jag tänkte vi kunde titta på vad jag fick för paket.
Det var allt jag hade för nu. Det kändes rätt bra att blogga ändå.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page