top of page
  • Skribentens bildClara Kron

A Brave New World.


Trots vad titeln och bilden antyder så har jag fortfarande inte tagit mig an att läsa den gamla klassikern av Huxley, men jag har ju precis skaffat mig en egen ny värld. Som oftast börjar det rätt så optimistiskt från min sida men sedan brukar det dala. Jag hoppas att det inte blir så denna gång. Jag vill ju väldigt gärna skriva ner allting jag tänker om alla de bra böcker jag läser, och lägga till tjusiga bilder och visa fina bitar ur böckerna. Så nu ska det gå.

Detta är bara ett inlednings och övningsinlägg, jag måste ju göra ordning här omkring och få det som jag vill. Jag vill tillexempel absolut inte ha texten vänsterställd. Jag vill ha lika åt båda hållen men det vet jag inte hur man gör. Kankse måste byta tema. Men jag återkommer i alla fall.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page