top of page
  • Skribentens bildClara Kron

PBD

Vi känner ju alla till PPD (Post Potter Depression), men att även bokmässan skulle komma med en sådan smäll var jag inte riktigt beredd på. Men det blir väl så när man har upplevt sådana fina dagar. Mest sprang jag på seminarium med min klasskamrat My och spenderade knappt en halvdag på själva golvet. Trots det hann jag dock köpa på mig ett par böcker;


Vargarna_slutversion_3D_high


hämta


daniel-doppsko


titta_max_grav-lindgren_barbro-23084198-2939472359-frntl


0000051_a-game-of-thrones-kampen-om-jarntronen-2_410


0000052_ordningen-uppratthalls-alltid_410


leni-ar-ett-sockerhjarta

Det blev även Jellicoe Road till min kompis som var snäll att låta mig bo hos henne, en tygkasse med Finus och en med Karl-Bertil, några Opsis Kalopsis-tidningar och en bok som samtida svenska barnboksförfattare/illustratörer. En mycket, mycket bra skörd om ni frågar mig. Vad köpte ni för fantastiska böcker? Och vad är ni mest irriterade på att ni inte köpte? För mig är det nog Nordiska väsen, men den tänker jag beställa i skrivande nu som kompensation.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page