top of page
  • Skribentens bildClara Kron

9:15. Påskliljor.


Och jag som trodde att jag skulle ha tid. Tydligen lögn. Massor av jobb hela tiden. Nåja. Vi får hoppas att det blir bättre när jag kommit in i tempot ordentligen. Hur som.

Nummer nio, en bok som har med en blomma jag tycker om att göra.

Jag är inte sådär blommig av mig. Eller jag hade i alla fall stora svårigheter här. Jag har bara en favoritblomma, vilket är påskliljor, det och persilja i kruka är de enda växter jag någonsin köper hem. Vilket gjorde detta val hiskeligt svårt. Jag kunde inte komma på en enda bok som hade med påskliljor att göra. Filmen Big Fish kom jag att tänka på, och Morrissey och Håkan citat som vimlar av sagda liljor, men inte en enda bok. TILLS! Jag klev bokstavligen på boken för fem minuter sedan (ja jag vet det är fruktansvärt att den ens låg på golvet). Ett av mina allra senaste inköp, The Golden Lily av Richelle Mead som jag är så hemskt taggad på att läsa men inte har hunnit börja med ännu (i ärlighetens namn hann jag inte ens hämta ut paketet i fredags när jag fick sms:et utan fick leva med vetskapen att paketet låg i en tom tobakshandel en hel natt och väntade på mig). Så hur pass mycket det faktiskt handlar om liljor eller om det bara är referens till Sidneys tatueringar kan jag inte svara på, men jag tycker ändå att titeln kan vara nog i denna luriga fråga.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page