top of page
  • Skribentens bildClara Kron

8:15. Kärlek.


Nummer åtta, en bok som har med något nödvändigt ont att göra.

Jag vet inte vad ni andra hade valt här, kanske någon om tandläkarbesök eller om att kliva upp på morgonen för att gå till det där jobbet man inte alls gillar. Men jag är ju en kärleksproklamerare, och talar gärna om det. Hade jag inte haft kärleken till böckerna hade inte denna blogg funnits tillexempel. Hur som. Kärlek är nödvändigt. Och förr eller senare gör det ont. Alltså nödvändigt ont. Böckerna jag har valt på bilden, Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket av Gunnar Ardelius och Vad är så skört att de bryts när du säger dess namn av Björn Sortland är kanske inte de bästa, det finns skrämmande många böcker om olycklig kärlek, både den romantiska eller den tvinande saknaden efter sin far som Extremt högt och otroligt nära av Jonathan Safran Foer. Det finns många fler, och många mer hjärtslitande än så också. Men vi nöjer oss med dem här idag.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page