• Clara Kron

30 Days Of Books, Day 29.

Det börjar lida mot sitt slut det här. Och det blir bara svårare och svårare. A book everyone hated but you liked. Ärligt talat ha jag inte stenkoll på vilka böcker folk hatar. Det närmsta jag kan komma på är en karaktär från en bok, och filmatiseringen av honom gav honom inte direkt fler fans. De flesta jag känner tycker att Karlsson på taket är en fullkomligt vedervärdig människa men jag älskar honom. Folk påstår att han utnyttjar Lillebror och bara ställer till med bråk men inte! När Bosse har Bettan, Krister har Gunilla och mamma har pappa är Lillebror helt själv, och in flyger Karlsson och räddar honom från hemmakvällar av att klistra frimärken och titta på tv. Visst blir det lite kaotiskt i alla fall men det händer i alla fall någonting! Och Lillebror har en egen vän och är strålande glad! Jag förstår verkligen inte vad det bråkas om.


Följ min blogg med bloglovin

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla