• Clara Kron

30 Days Of Books, Day 25.

Detta är en lurig en. A character you can relate to the most. Jag känner inte att det finns någon speciell som jag tycker är lik mig om vi tolkar dagens så. Paddan kanske. I Det susar i säven. Men lika mycket inte. Och Muminpappan kan jag förstå. Han vill ju så hemskt gärna så mycket. Men samtidigt som jag ibland känner mig lite som dessa agerar jag inte direkt som de skulle. Däremot känner jag extremt mycket med de flesta huvudpersonerna. Jag gråter och skrattar och blir arg och förfärad, jag måste vara en riktig plåga att åka buss med när jag läser för det är inte en lugn stund. Och mitt hjärta sväller och drar ihop mest hela tiden. Undra om det är nyttigt för ens själ att känna så här mycket empati med påhittade personer?


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla