• Clara Kron

30 Days Of Books, Day 23.

Jag är sitter i en bil nu, på väg till min lilla mormor i norrland för påsklov. Det skall bli skönt och hela dramaten är packad med böcker. Men jag har tidsinställt detta och många fler och hoppas att de kommer som de ska för internet är en bristvara hos mormor. Nåväl. A book you wanted to read for a long time but still haven’t. Här är det många. Anna Karenina av Tolstoj tillexempel men den har jag fått spoilad för mig. Liftarens guide till galaxen av Douglas Adams vill jag också läsa men det känns som mastodont läsning. Borta med vinden av Margret Mitchell lika så. Jane Eyre av Charlotte Brontë borde jag också läsa. Det är många och jag har dem alla så egentligen är inga ursäkter okej. Men en som jag verkligen försökt ta mig igenom är Jonathan Strange & Mr Norrell av Susanna Clarke. Den är verkligen inte sängläsning för min del i alla fall. Blir trött av den minimala texten och alla fotnoter och dagen efter minns jag ingenting. Jag funderar dock på att läsa den ett kapitel om dagen när jag är riktigt pigg. I alla fall tills jag verkligen kommer in i den. Har någon av er läst den?


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla