top of page
  • Skribentens bildClara Kron

30 Days Of Books, Day 19.

Jag håller på och försöka göra bloggen mer personlig, fotar banners och försöker hitta det bästa temat och sådär. Jag gillar det jag har nu men är inte helt förtjust i det orangea. Skall försöka ordna det. Men först lite filmtips. Favorite book turned into a movie. Harry Potter filmerna är bra, likaså Sagan om ringen filmerna. Men det är givet. Frukost på Tiffanys också, och jag har redan nämnt boken med filmbild till. Nytänkande skulle jag ju försöka vara i inläggen. Så från ingenstans väljer jag två helt onämnda böcker.

Kärlek het som chili av Laura Esquivel är  helt underbar som film. Bra miljöer, bra skådespelare, bra virkat täcke.

Marie Antoinette-biografin av Antonia Fraiser har jag visserligen bara läst delvis men Sofia Coppolas filmatisering är fantastisk. Jag kan se den hur många gånger som helst och ändå bli lika kär i Fersen varje gång.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page