• Clara Kron

30 Days Of Books, Day 09.

Dag 09 alltså, tänk vad fort det går, A book you thought you wouldn’t like but ended up loving. När Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer just kommit till Sverige läste jag på baksidan av den och ställde genast tillbaka. Vampyrer var då ingenting för mig och jag var inte så tänd på hela high-school temat heller. Tyckte det hela kändes konstlat och märkligt mest. Detta vara alltså innan hypen hade nått i alla fall min lilla stad. Men sen nästa sommar eller kanske den ännu efter köpte eller fick jag eller jag vet inte riktigt hur det var ettan i alla fall och läste den. Och alla de andra rakt efter. Jag vill inte säga att jag älskade böckerna men jag tyckte hemskt mycket om dem. Det är nog den största omvändning jag har gjort bokmässigt. Jag brukar hålla mig borta från böcker jag inte tror jag kommer gilla, eller om jag inte gör det så brukar jag heller inte gilla dom.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla