• Clara Kron

30 Days Of Books, Day 08.

Jag har varit en dålig bloggare idag. Men först var det universitetet och sedan födelsedagskalas, och sådant måste man ju ta sig tid för. Men jag har minst tre inlägg för kvällen och här kommer det första; 08, Most Overrated Book.

Först och främst tycker jag inte om den typen av tänkande riktigt, låt folk läsa vad dom vill läsa. Men samtidigt blir jag ju otroligt irriterad på att folk gång på gång läser dåliga böcker när det finns så extremt många bra andra böcker.


Alkemisten av Paulo Coelho tycker jag är en sådan bok. Visst, till visst del bra story men jag verkligen avskyr hans sätt att skriva. När jag blir riktigt upprörd över saker brukar Coelho ingå i mitt muttrande om saker som är fel i världen. Ingen av hans böcker faller mig egentligen i smaken.

Sedan har jag en genre som jag tycker är fullkomligt överskattad och det är den dära ”vanliga-människor-har-haft-det-hemskt-och-vill-nu-skriva-en-bok-om-barndomen-trots-att-de-knappt-ens-läst-en-bok-själv-genren”. Tänk Pojken som kallades det förstår ni vad jag menar. Det är utom mitt förstånd att så många människor vill läsa om sådana saker. Speciellt när det inte är välskrivet.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla