• Clara Kron

30 Days Of Books, Day 05.

Idag är det söndag, jag har tagit det lugnt de första timmarna, druckit mjölk och bara varit lat. Jag har fortfarande inte läst ut Mockingjay men hade tänkt ta hela dagen till att göra det. Dock vill jag handla hem lite frukt och bär och ha till och verkligen dra ut på det hela.

Men först dagens; 05, A book that makes you happy.


I min iver nu över att ha kommit på en bok nästan utan tanke skulle jag ju skrota fram den ur hyllan och fota och visa bilder men den är borta! De andra Wegelerna ligger där dom ska men spionerna har sprungit bort! Och det värsta är att jag vet att två av mina nära vänner båda haft sina ögon på den så jag undrar om den kanske är kidnappad!

Hur som helst, nu ska jag kila på affärn och köpa godsaker men sedan blir det skallgång!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla