top of page
  • Skribentens bildClara Kron

<3 Internet <3

Jag har äntligen internet hemma! Det är ändå helt otroligt stort; för första gången i mitt vuxna liv har jag tillgång till en obegränsad mängd internet. Galet. Det tog mig ungefär tre månader sedan jag beställde det tills det faktiskt levererades men nu känns allt så gott som förlåtet. Jag har förstått att kattvideos är the bomb, men det är inte vad jag har tänkt primärt tänkt roa mig med utan snarare detta:

<3 Kostymdraman <3

mercy-street-banner

Jag har så mycket osett, och snart börjar nya säsonger som det blir lätt att hänga med i. Mina absoluta favoriter just nu är Victoria, Mercy street, Home fires, Doctor Thorne och Barnmorskan i East End som kommer med nytt kring jul. Jag har även hunnit beta av The Durrells som var ganska fin, ser fram emot att bingea Krig och fred och längtar efter att se The Crown. Det känns också peppande att kunna hänga med i julkalendern på play obehindrat.

<3 Podcasts <3

14324471_299790200384942_7954096034858456570_o

Åh, som jag har längtat efter att lyssna på podcast och tillexempel måla, stryka eller bara pyssla i bokhyllan. Jag ser extra mycket fram emot att lyssna på Bladen brinner men också Snedtänkt med Kalle Lind och Under huden med Kakan Hermansson. Kanske även tänker lyssna på radiokalendern i år, alldeles nyss tillkännagavs det att årets är skriven av Alex Haridi; peppt! Behöver dock tips på mer och fler?

<3 Tradera <3

Jag har sådana obeskrivliga mänger grejor och kläder som måste säljas, tillexempel har jag bestämt mig för att helt sluta med tv-spel och göra mig av med min barglob :O Hade jag haft lättare med egen bil (och körkort) så hade ju loppis varit en idé, men icke. Tradera och blocket är ju dock toppen, så detta skall äntligen tagas tag i.

original.png

<3 Fortbildning <3

Jag tänker lära mig så mycket, youtubetutoriols ftw! Tillexempel har Skillshare mängder av gratis kurser, tillexempel denna i mönsterdesign, Moderskeppet har jättemånga bra grundkurser gratis och ännu fler att betala för. Och jag är så sugen på Emily Dahls fotokurs för Better Bloggers.

<3 Blogga <3

Jag tänker också att bloggandet kommer bli större, roligare och bättre! Jag kommer kunna använda systemkamera och kommer kunna blogga exakt när jag vill. Kameran skall laddas i dag och sedan få följa med överallt.

Älskar internet alltså, men känner mig helt ovan. Vad är ert bästa på internet? Ge mig alla tips tack! <3

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page