top of page
  • Skribentens bildClara Kron

3:15. Dansa.


Nummer 3, en bok som har med en ovana jag har att göra.

Jag har nog många ovanor. Snus, öl och grabbar är några av lasterna i alla fall. Men, jag dansar också. Ofta och antagligen inte så vackert och överallt och ivägen och stampande och jag har himla roligt i alla fall. Men men. Sedan, för att koppla samman med boken lite mer än med titeln, Dansar med vargar, så har jag en dålig vana att vara övertygad om att jag varit det ena eller andra i ett tidigare liv… Ja det är verkligen inte smickrande, indian, rom och sjöjungfru (detta är även belägg för att inte behöva äta fisk…) inbillar jag mig själv ivrigt, och oskyldiga stackare som får höra på, att jag varit oftast. Men det är lika bra  att ta det säkra före det osäkra, jag skulle ju kunna ha varit det.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page