top of page
  • Skribentens bildClara Kron

11:15. Malmö.


Nummer elva, en bok som har med en semesterresa att göra.

Jag hade först tänkt att skriva om när jag läste Michael Endes Momo eller kampen om tiden i Turkiet men kom snopet på att jag inte minns något mer än att jag faktiskt läste den. Lite snopet. Sedan tänkte jag på den där Barcelona resan när vi lyssnade på Harry Potter och dödsrelikerna på stranden, men Harry Potter kan ju inte vara med här överallt, jämt. Så istället får det bli den märkliga semestern jag gjorde till Malmö i höstas, med hjärtat krossat i halsgropen fyllde jag en väska och slängde mig på tåget till Malmö för att hälsa på min bästa vän och bli tröstad. Vi gick ut och dansade, kastade pil, kollade på Niceville på bio, skrev på våra uppsatser och lagade mängder av mat. Och jag läste Den illustrerade mannen av Ray Bradbury. Och älskade den, utan dess like. Så det var den semesterboken.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page