top of page
  • Skribentens bildClara Kron

10 litterära önskningar.

boko%cc%88nskningar

I går tittade vi på vilka böcker jag nyss kommit hem med, men trots att de var många så fortsätter önskelistan ständigt att växa. Just nu toppar dessa tio litteräriteter listan:

Odjuret i labyrinten och andra grekiska myter av Annika Thor och Jakob Wegelius. Jag älskar ju Wegelius estetik och tror att kombinationen med Thors författande och omtolkande av myter kan vara fantastiskt.

Gå vidare av Rainbow Rowell. Så fort denna är bokningsbar kommer jag göra en stor bokbeställning, har hållit mig så länge från att inte köpa den på engelska, och nu är det knappt två månader kvar.

Harry Potter och hemligheternas kammare av J.K. Rowling och Jim Kay. Gigantisk och fyrfärgsillustrerad, perfekt när en längtar till Hogwarts.

Skål med Elsa Beskow-mönster. Jag har redan en skål med Farbror Blå, men denna känns toppen till sommarfrukostar och grönsakssoppor.

Vitsigt print av Oliver Jeffers. Jag äger fortfarande inte en enda Oliver Jeffers bok, men förutom att den ständiga jakten på böckerna hans pågår vill jag även ha ett av hans print.

Allt som blir kvar av Sandra Beijer. Sandra publicerade första kapitlet av boken häromdagen och jag fick sådan mersmak. Tänker att den är strålande bok att läsa på en bar med höstlöv virvlande utanför.

The Brontë Sisters Boxed Set av Emily, Charlotte och Anne Brontë. Så himla fina tygklädda utgåvor, att byta ut de taffliga pocketarna jag har.

C som i Cedric Mumin-tröja. Skulle kanske ha ett mer rafflande motiv, men det finns ju inte ett överflöd av karaktärer på C. Fint att köpa initialen på den man tycker oms namn annars.

Qwerkywriter. Bluetooth tangentbord som ser ut som en skrivmaskin, vill ha, vill ha, vill ha. Superdyr. Kommer aldrig köpa. #ledsen

Pudlar och pommes av Pija Lindenbaum. Tyvärr missade jag när Pija Lindenbaum hade sagostund med denna förra helgen, så får leva ett tag till utan en signerad Lindenbaum-bok, men förr eller senare ska det ske!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page