top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Önskelista 2017: lampor, skivor och kulärta pennor i drivor.

Sent omsider knåpar även jag ihop en önskelista. Det har varit svårt i år. Det känns som att jag har allting, men collage är alltid kul att bygga så detta fick det bli. Väldigt trevlig färgskala om inte annat!

Svart Katt – När allt är överÅrets punkhopp, en fullständigt perfekt skiva på 19 minuter. Jag har redan beställt denna i julklapp till mig själv men ni borde önska er! Och extratips, på tisdag spelar de på Debaser!

Caliper body oilEgentligen är jag en Kiehl’s förespråkare, men de har ingen kroppsolja som jag har gillat hittills. Denna från &Other Stories har verkat trevlig varje gång jag prövat den.

Gul lampaDet är mörk till förbannelse vid min bokhylla, därför vill jag ha denna gula karamell fastskruvad på väggen. Så smidigt att en kan rikta om och dra ut. Perfekt för hylla och läshörn på samma gång.

Rosa yatzyFrämst för att det är rosa, men också för att varje hem behöver ett yatzy.

Montana gold i färgen Bazooka JoeJag kan erkänna direkt att namnet hjälpte till att bestämma färg, men jag tror ändå att min lite slitna cykel skulle bli magisk i denna hallonglassrosa nyans.

Nagelbandskräm. Helt orimligt dyr kräm med tanke på användningsområdet, men den luktar hypnotiserande gott och är så fin.

Ballograf pennor. Ge mig pennor! De är alltid försvunna hos mig. Vilket är sämst när en ska skriva listor eller spela spel. Så högst upp på önskelistan är en bunt pennor i kulärta färger.

Randig tröjaJag är frälst i dessa randiga tröjor från &Other Stories, de är, förutom underkläder, nog de enda kläder jag köper nytt. Hittills har jag en rosarandig och en rödrandig, därför känns en blårandig rimligt.

Things are what you make of them av Adam J. Kurtz. Liten och fin tipsbok om kreativitet.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page