top of page
  • Skribentens bildClara Kron

Årets boktipsare 2011.


I torsdag kände jag mig så pass frisk att jag gick till prisutdelningen för Årets Boktipsare 2011. Det hölls på Biblioteket Plattan och var mycket trevligt!


Elin Ek var fruktansvärt gullig! Måste se till att skaffa Supertanten!


Här är alla de nominerade för kvällen, vann gjorde Kerstin Rydén! Vilket jag tycker var mycket väl förtjänt, jag vill faktiskt också starta ett bibliotek på mitt jobb eller bland mina kompisar… Tvivlar dock på att det skulle bli lika uppskattat.


Efter de intressanta författarsamtalen bjöds det på snittar och bubbel, jag höll mig dock till alkoholfritt då jag inte var riktigt på banan än. Och när jag efter en mycket trevlig kväll tog mig hem hade jag med mig en mycket välfylld goodiebag innehållande detta, och goda små chokladpraliner som jag åt upp på vägen hem medan jag plöjde igenom nästan hela Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag. Mycket bra kväll! Helt klart värt att jag sedan blev ändå sjukare när jag kom hem och låg livlös nästan hela helgen!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page