top of page
  • Skribentens bildClara Kron

”Även om allt är skit så har vi ändå nån att berätta det för”

Halloj! Glad fredag! För fredag är det, trots allt. Jag tänkte pigga upp med tre fina grejor.


Först ut, det mysigaste jag sett på flera veckor. En un-der-bar video om hur franskt smör görs. Njöt varje sekund. Sen såg jag den igen.

Idag släpper Mattias Alkberg nytt album! BodensiaSteg upp klockan 6 när Fredde gick till jobbat och lyssnade igenom hela innan det var dags för mig att gå. Den var ljuvlig, såklart, poesin är fantastisk. Mattias Alkberg är helt klart något av det finaste vi har.

9789178034239

Jakob Wegelius är en av mina favoritillustratörer och författare. För ganska många år sedan släppte han boken Legenden om Sally Jones, och för ett par sedan uppföljaren Mördarens apa. Båda belönades med Augustpriset. Nu har tredje delen precis kommit, Den falska rosen. Utan att ha hunnit läsa den ännu tänker jag att det är en ypperlig bok att stödja sin lokala boklåda genom att köpa.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page