• Clara Kron

Älskog i trollskogen.


Titel: Utopi #3

Chefsredaktör: Fabian Göranson

Förlag: Kolik Förlag

Utgivningsår: 2011

Sidantal: 128

Betyg: 4/5

Recensions-ex: Nej

Utopi fortsätter att leverera! Denna gången var temat Älskog i trollskogen och innehöll förutom fantastiska serier bland annat också intervju med Lina Neidestam, som även gjort det förtjusande omslaget, en hemskt bra krönika av Karl Johansson, som fick mig att också vilja ha Conan som osynlig-Mållgan-fest-polare, och det alltid lika trevliga uppslaget Noterat som för mig har blivit en favorit så här tre nummer in. Ännu en anledning att irritera sig på sig själv för att jag inte började prenumerera från första början för vissa av sakerna på Noterat är tips om saker som kommer att hända, och som alltså, till mitt förtret redan hänt då jag ligger efter i läsningen. Serierna är som vanligt makalöst välgjorda och det är fascinerande att det håller så hög klass hela tiden, jag tänker mig att någon gång måste det väl dala lite för någon av de många olika serieskaparna men icke! Fabian Karlssons ledare är också alltid bra. Papperet det är tryckt på är bra. Jag älskar helt enkelt Utopi! Skaffa prenumeration nu allihopa!

#klass #utopi

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla